Se curata morcovul si se spala leusteanul,se usuca si se toaca foarte marunt,jambonul se taie cubulete mici si se amesteca totul.
Curata muschiul eliminand posibilele parti grase,si le condimentam cu sare si piper.
Pe fiecare file de muschi se adauga cate putin amestec,se infasoara si se leaga cu ata de bucatarie.
Se curata ceapa si se taie pestisori,se caleste timp de 5 minute impreuna cu uleiul de masline,se adauga rulourile si se rumenesc pe ambele parti.
Se adauga foile de dafin si vinul,lasa se fiarba pana cand se evapora vinul.
Rosiile se curata de piele si se toaca marunt si adauga peste celalte ingrediente.
Se adauga inca putina sare(dupa gust) si aduga zaharul,amesteca si acopera-l si se fierbe 25 de minute la foc mic,se invart rulourile de cateva ori in timpul fierberii si adauga un pic de apa daca este nevoie.
Se servec cu sosul.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii