Rulouri de muschi de porc cu jambon

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de muschi de porc cu jambon

Ingrediente

  • 12 file fine de muschi de porc
  • 50gr felii de jambon crud
  • 1/2 leustean
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • foi de dafin
  • 3 rosii
  • 1/2 de pahar vin alb
  • piper
  • o lingura de zahar
  • 4 linguri de ulei de masline

Mod de preparare

Se curata morcovul si se spala leusteanul,se usuca si se toaca foarte marunt,jambonul se taie cubulete mici si se amesteca totul.

Curata muschiul eliminand posibilele parti grase,si le condimentam cu sare si piper.

Pe fiecare file de muschi se adauga cate putin amestec,se infasoara si se leaga cu ata de bucatarie.

Se curata ceapa si se taie pestisori,se caleste timp de 5 minute impreuna cu uleiul de masline,se adauga rulourile si se rumenesc pe ambele parti.

Se adauga foile de dafin si vinul,lasa se fiarba pana cand se evapora vinul.

Rosiile se curata de piele si se toaca marunt si adauga peste celalte ingrediente.

Se adauga inca putina sare(dupa gust) si aduga zaharul,amesteca si acopera-l si se fierbe 25 de minute la foc mic,se invart rulourile de cateva ori in timpul fierberii si adauga un pic de apa daca este nevoie.

Se servec cu sosul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei
Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise