Se curata morcovul si se spala leusteanul,se usuca si se toaca foarte marunt,jambonul se taie cubulete mici si se amesteca totul.
Curata muschiul eliminand posibilele parti grase,si le condimentam cu sare si piper.
Pe fiecare file de muschi se adauga cate putin amestec,se infasoara si se leaga cu ata de bucatarie.
Se curata ceapa si se taie pestisori,se caleste timp de 5 minute impreuna cu uleiul de masline,se adauga rulourile si se rumenesc pe ambele parti.
Se adauga foile de dafin si vinul,lasa se fiarba pana cand se evapora vinul.
Rosiile se curata de piele si se toaca marunt si adauga peste celalte ingrediente.
Se adauga inca putina sare(dupa gust) si aduga zaharul,amesteca si acopera-l si se fierbe 25 de minute la foc mic,se invart rulourile de cateva ori in timpul fierberii si adauga un pic de apa daca este nevoie.
Se servec cu sosul.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii