Se curata si se taie file pestele, iar oasele se scot cum am aratat la marinada rapida. Celelalte ingrediente se amesteca toate si se dau un clocot dupa care se lasa sa se raceasca acoperit pentrun a se intrepatrunde aromele. Racirea trebuie sa fie completa pentru ca altfel pestele se va coagula.
Se toarna marinada peste peste si se tine la rece pana fileurile devin suficient de maleabile sa poata fi rulate(cca o zi). In momentul in care pestele suporta operatia pe ficare bucata de peste se aseaza o feliuta de castravete si se ruleaza strans incepand de la partea unde a fost capatana spre coada. Se fixeaza cu o scobitoare care se scoate in momentu servirii pentru ca ruloul este deja format si nu se va mai desface.
Rulourile de hering cu castraveti se pot tine mai multe zile in aceasta marinada, intr-un vas acoperit tinut la frigider.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii