Se spală bine ficateii în mai multe ape si se portionează.
Costita sau slanina se taie fasii subtiri pe lung.
Se inveleste fiecare bucatica de icat într-o fasie de costita si se prinde cu o scobitoare.
Se asează rulourile într-o tava adanca,se sareaza si pipereaza dupa gust,se toaca usturoiul marunt si se presara peste rulouri,se pune putina apa in tavă si se da la cuptor.
Dupa cca.20 min.se pune vinul alb si rosiile taiate felii sau pasta de roşii diluată in putina apă.
Se lasa înca 15 min.pana scade usor sosul din tavă.
Sunt foarte bune rulourile clade alături de cartofi natur sau de orez cu legume.
Se pot servi de asemenea reci,ca aperitiv,alături de ouă umplute,salata verde sau cu sos de usturoi cu smantana.
Bon apetit!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii