Morcovul,telina ,ceapa,prazul se curata,se spala si impreuna cu mararul si patrunjelul se toaca la blender , apoi se pun intr-o tigaie la calit impreuna cu uleiul si supa de legume sau apa calda. Se condimenteaza dupa gust si se lasa sa se caleasca ,sa fiarba bine pana scade supa. Dupa ce s-a racit aceasta compozitie se vor umple feliile de dovlecel si feliile de dovleac preparate dinainte la gratar.
Feliile de dovlecel si cele de dovleac se rumenesc un pic la gratar... cat sa se inmoaie pentru a se putea rula.
Pe fiecare felie sau mai multe felii care se unesc pentru a forma un rulou se va pune putina compozitie,se ruleaza si se aseaza in tava unsa bine cu ulei. Se coc la foc potrivit si se pot servi atat calde cat si reci.Le-am servit cu hrean preparat cu sfecla rosie (este reteta postata atat pe gustos.ro cat si pe blogul meu valentinaculinar.blogspot.com)
Este un aperitiv deosebit de gustos, o garnitura speciala pentru preparate din carne si peste, iar pentru zilele de post este un preparat gustos si hranitor...
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii