Fileurile de curcan bine batute se sareaza,se pipereaza,se pune un praf de tarhon uscat,un praf de rozmarin uscat,vegeta bio(plafar),se pun cateva boabe de piper rosu,patrunjel verde tocat subtire,peste adaugam o felie de cascaval si un cremvusti.Rulam totul cu atentie sa nu se desfaca si il vom pune pe o bucata de staniol, pe care il infasuram cu atentie.Punem intr-o tava de yena si dam totul la cuptor pentru 40 de minute.Dupa 20 de minute scoatem tava de yena si intoarcem rulourile.Bagam din nou la cuptor si dupa alte 20 de minute putem sa-l servim cu un piure de cartofi sau cu paste.Eu am facut combinat si cu piure si cu paste.La aceste rulouri putem servi si o salata de gogosari murati.Mentionez ca eu pun foarte putina sare,in schimb am vegeta fara sare,pe care o gasiti la orice plafar.Aceasta vegeta fara sare pe care o cumpar de la plafar bio,este o vegeta din legume uscate,dar fara sare,este foarte buna si da un gust aparte tuturor felurilor de mancare.Pofta buna !!!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii