Doua fileuri de cod se aplatizeaza usor, se condimenteaza cu amestecul pentru peste.
Spanacul proaspat se opareste in apa fierbine cu putina sare , se preseaza pentru eliminarea excesului de pa, se toaca marunt la cutit, se soteaza intr-o cratita in putil ulei de masline, se adauga usturoi tocat marunt, putina smantana lichisa, sare si nucsoara macinata.
Ardeiul gras colorat se taie sub forma de bastonase , se soteaza in putin ulei de masline cu busuic, in asa fel incat sa ramana crocant( tare).
Pe fileurile de peste se intinde spuma de spanac, la un capat se pun bastonase de ardei ( cu capetele sa ramana in afara ), apoi se ruleaza sub forma de paiote s, se pun in picioare si se prind cu scobitori.
Rulourile astfel obtinute se pun intr-o tava la cuptor, stropite cu putin ulei de masline, timp de 10 min, la max. 170 grade.
Separat se face un sos din smantana lichida , vin alb, suc de lamaie, sare si capere ( se va fierbe la foc mic pentru a se evita taierea sosului).
Preparatul se poate servi cu legume proaspete sote, buchetiera de legume la cuptor, butoiase de cartofi fierti sau orez( sub diferite variante).
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii