Taiati fileul de porc in 16 bucati escalop de 50 g fiecare si inveliti castanele impreuna cu salvia intr-un escalop (16 rulouri).Se pun intr-o tigaie cu ulei de masline si se rumenesc pe toate partile cu cepele si castanele de garnitura, dati focul iute si ametecand incotinuu inca 4-5 minute, turnati vinul si reduceti.Scoateti rulourile si pastrati-le la cald.Turnati supa de carne in tigaie si coaja de lamaie si fierbeti pana se reduce la o ligura de sos pentru fiecare persoana, legati sosul cu o nuca de unt.Serviti pe farfuri rulourile cu castanele si ceapa si o lingura de sos.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii