Intr-un bol, amestecam cele 3 feluri de branza, cu mana. Impartim aluatul de branza in doua. Pregatim 2 foi de aluminiu.luam o bucata de aluat de branza si ii dam o forma cilindrica, ca un rulou si o asezam in foaia de alminiu si o inpachetam. La fel procedem si cu cealalta parte a compozitiei. Le punem la frigider pentru a se intari, cca 2 ore. Dupa 2 ore le scoatem din frigider,le scoatem din ambalaj si cu un cutit bine ascutit, le taiem in mici cilindrii.
Pregatim prima parte pentru ornat:-pe un platou intins,amestecam cele 3 feluri de piper.luam rulourile,unul cate unul si le rulam prin piper. Dupa ce s-a lipit pier pe rulouri, punem rulourile pe un carpator de lemn.
La fel procedam si pentru cea de-a 2-a ornare, pe un platou amestecam galbenusul si beikonul si rulam bucatile de branza. Se servesc ca aperitiv.
Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii