Se spala dovleceii si se curata de coaja,apoi se taie pe lungime in felii aproximativ 2mm grosime ca si baconul(se pot taia cu aparatul de curatat coaja).Separat se rumenesc putin semintele de pin intr-o tigaie fara ulei(2 minute).
Telemeaua se taie bastonase (cat latimea baconului)si se presara cu boia.Pe fiecare felie de bacon se aseaza una de dovlecel,2 bucatele de telemea,se condimenteaza cu rozmarin si oregano,se pun cateva seminte de pin,apoi se ruleaza fiecare felie in parte,cat mai strans,Se fixeaza cu betisoare de frigaruie,sau scobitori,ca sa nu se desfaca la prajit.Se pune uleiul intr-o tigaie la incins si se prajesc rulourile pe ambele parti,timp de 2-3 minute,pana se rumenesc.Se servesc calde alaturi de o salata de rosii.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii