Se spala dovleceii si se curata de coaja,apoi se taie pe lungime in felii aproximativ 2mm grosime ca si baconul(se pot taia cu aparatul de curatat coaja).Separat se rumenesc putin semintele de pin intr-o tigaie fara ulei(2 minute).
Telemeaua se taie bastonase (cat latimea baconului)si se presara cu boia.Pe fiecare felie de bacon se aseaza una de dovlecel,2 bucatele de telemea,se condimenteaza cu rozmarin si oregano,se pun cateva seminte de pin,apoi se ruleaza fiecare felie in parte,cat mai strans,Se fixeaza cu betisoare de frigaruie,sau scobitori,ca sa nu se desfaca la prajit.Se pune uleiul intr-o tigaie la incins si se prajesc rulourile pe ambele parti,timp de 2-3 minute,pana se rumenesc.Se servesc calde alaturi de o salata de rosii.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii