Feliez pieptul de pui, bat feliile ca pentru snitel.Asez fasii de ardel si de carnat peste feliile de carne,rulez. Trec fiecare rulou prin faina si ou batut cu sare,piper, o lingura de ulei. Prajesc uniform in tigia cu ulei incins. Rulourile se trec a doua oara prin faina si ou, apoi prin susan. Le mai prajim o data uniform doar cateva secunde, sa nu se arda susanul.Servim calde cu salata de cartofi, piure, cartofi pai, sau ca aperitiv. Noi am servit calzi,cu salata orientala cu maioneza.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii