Rulouri-intr-un bol mixam ouale cu zaharul pana ce isi dubleaza volumul, adaugam untura (la temperatura camerei), mixam pana ce se omogenizeaza.
Rulouri-intr-un bol mixam ouale cu zaharul pana ce isi dubleaza volumul, adaugam untura (la temperatura camerei), mixam pana ce se omogenizeaza.
Adaugam laptele, sarea, praful de copt stins in zeama de lime, coaja de lime, esenta, amestecam cu o paleta adaugand treptat faina.
Cand nu mai putem amesteca cu paleta incepem sa framantam cu mana pana rezulta un aluat omogen si nelipicios.
Invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min.
Intindem aluatul pe masa infainata,taiem fasii de cca 1 cm latime,fiecare fasie de aluat o rulam pe forma.
Asezam rulourile in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu oul batut si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumesc frumos, cca 20-25 min la 180 grade C.
Cand sunt gata, le scoatem din forma si lasam sa se raceasca.
Crema de naut-intr-un ibric punem apa cu zaharul la fiert pana ce se topeste.
Nautul scurs bine de zeama il pisam cu blenderul, adaugam cacao, zaharul vanilat, amestecam dupa care adaugam siropul racit putin, esenta si amestecam pana ce se omogenizeaza.
La final adaugam frisca mixata si amestecam usor pana ce se omogenizeaza.
Umplem rulourile cu crema (pe care am pus-o intr-o punga si am taiat un varf).
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii