Foile de placinta se lasa la dezghetat.Intre timp se faramiteaza branza cu ajutorul unei furculite(eu am ales varianta asta)sau se rade si se amesteca cu smantana si mararul.Este de preferat sa folosim marar verde dar eu nu am avut in casa decat uscat asa ca pe acesta l-am folosit.
Cand foitajul este dezghetat se intinde o foaie de placinta pe care o ungem cu unt sau ulei si tot asa pana la ultima foaie..Asezam foile una peste alta(cate 4 la numar) si la unul din capete punem cateva linguri generoase din compozitia de mai sus.
Rulam si asezam rulourile intr-o tava pe care o ungem cu putin ulei si o tapetam cu hartie de copt.
Batem bine un galbenusi si ungem fiecare rulou in parte .Dam la cuptor si lasam sa se rumeneasca frumos dupa care scoatem din cuptor si servim.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii