Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete. Ii punem la fiert in apa cu sare. Fierbem cartofii si ii pasam ca pentru pireu amestecandu-i cu sare, piper, marar si alte condimente. Cascavalul il taiem fasi subtiri. Din pireul rezultat luam o lingura plina si o intindem in palma, punem in mijloc fasia de cascaval si o imbracam in acest pireu formand un rulou. Din cand in cand mai udam palmele cu apa rece. Rulourile astfel rezultate le trecem prin ou batut cu sare si piper, apoi prin faina si le prajim in ulei incins.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii