Rulouri aperitiv, cu felii de paine toast. Am preparat aceasta reteta de rulouri aperitiv cu paine fara gluten, dar se poate prepara cu orice fel de paine toast.
Am preparat aceasta reteta de rulouri aperitiv cu paine fara gluten, dar se poate prepara cu orice fel de paine toast.
Sunt niste rulouri de mare efect si pot tine loc de sandviciuri pentru pachetul de scoala sau serviciu.
Asezam feliile de paine pe un tocator, sau blat de lucru si le aplatizam usor cu sucitorul de aluaturi.
Nu insistam prea mult, pentru a nu le rupe.
Asezam apoi cate o pulpa de pui dezosata si preparata la gratar in prealabil( eu le-am avut preparate cu o zi inainte) si cate o felie de gogosar murat, apoi impaturim felia de paine, peste cele doua ingrediente si acoperim ingredientele in partea exterioara cu inca o felie de paine.
Amestecam ouale cu un praf de sare si putin ghimbir ras, atat cat se ia intre degete, adaugand si o lingura de faina, pentru a fi compozitia mai omogena.
Trecem rulourile prin compozitia de oua si le prajim in uleiul de palmier pentru cateva secunde pe fiecare parte.
Le servim atat calde, cat si reci, cu legume proaspete si un ceai bun.
Sunt tare de efect, se prepara rapid si pot constitui baza unui pachetel de scoala sau de serviciu.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii