Spalam bine carnea de porc si o deschidem. O batem putin. Curatam usturoi si il punem in blender, il facem crema. Intr un bol punem mustar, sare, ulei, piper,oregano si mustar si amestecam bine. Punem o folie de aluminiu pe masa si cu o pensula o ungem cu sos de mustar punem carnea, ungem cu sos de mustar si asezam bacon, sunca si cascaval. Rulam impreuna cu folia de aluminiu. Lasam la rece toata noaptea. Spalam cartofii si ii stergem cu hartie de bucatarie. Ii crestam + si ii ungem cu sos de mustar. Ii punem in folie de aluminiu separat. Ii adaugam linga rulou stropim cu putin ulei. Preincalzim cuptorul la 180 de grade si coacem pentru 2 ore. Spalam si curatam varza si morcov le dam pe razatoare. Punem in bol adaugam ulei, sare piper si zeama de lamaie si amestecam.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii