Se taie ceafa (se desface) pe lung in trei, patru depinde cit de subtire reusiti sa o taiati. Se sareaza, condimenteaza si se lasa desfacuta pe masa de lucru. Se distribuie prunele pe toata suprafata carnii, dupa care se ruleaza se pun feliile de ananas si se leaga cu sfoara pentru a nu se desface. Se unge cu ulei, se condimenteaza din nou. Se pune in tava cu uleiul si apa. Se introduce la cuptor la temperatura de 150 grade. Daca furculita intra usor in carne inseamna ca e gata de servire. Se feliaza si se serveste cu piure. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii