Reteta merge si cu carne de vita sau porc,feliile de carne ar fi bine daca ar fi taiate mai gros decat pt.snitel.Eu am facut cu felii normale,subtiri.
Bate snitelele,sareaza si pipereaza.Am pus si putin suc de lamaie si am lasat putin la marinat.
Intre timp,caleste usturoiul cu putin ulei de masline si ciuperci.Adauga ketchup,soia,otetul si piper.Nu este nevoie de sare.Lasa cateva minute la foc mic.
Pe fiecare snitel se pune intai o felie de cascaval,apoi sunca cu grija sa nu depaseasca marimea carni.Peste fiecae se pune o lingurita din amestecul de ciuperci.Se ruleaza,se prinde cu scobitori.Se dau prin ouale batute cu piper si sofran sau caril,apoi prin seminte de susan.Se frig in uleiul fierbinte.Am servit cu orez de legume cu restul de ciuperci.
Multumesc Tania pt.reteta!!!
Tania este prietena si vecina mea,pt. cei interesati o gasiti pe Bucataras.ro la retete portugheze cu numele de:\"gamilici\".Au iesit foarte bune!!!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii