Portionam cat mai bine fileurile de curcan, daca este nevoie le mai batem putin cu ciocanul. Pe fileurile de curcan asezonam urmatoarele: masline verzi taiate subtiri, cascaval taiat feiute, ardei gras taiat feliute, dam si un praf de sare si piper, le strangem ca pe un rulou si apoi le prindem cu scobitori. Ca sa se faca bine, le bagam in folie de aluminiu, ca sa nu curga cascavalul si le punem pe mijlocul tavii de aragaz. In tava adaugam: buchetele de conopida, felii de gutuie si un mar intreg. Adaugam in tava o ceasca de vin si o ceasca de apa, acoperim tava cu folie de aluminiu. Dam tava la cuptor pentru 60 de minute. Dupa 30 minute scoatem tava si indepartam foaia de aluminiu si lasam sa mai stea inca 30 de minute. Mentionez ca indepartam doar folia care a acoperit toata tava, nu si folia in care sunt rulourile de curcan. Este un fel de mancare foarte delicios si satios, iar curcanul se face foarte repede.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii