Se toaca ceapa frantuzeasca si se adauga in pesto.Se cresteaza fileurile pe lung,dar nu se taie,se sareaza,se pipereaza si se ung cu pesto.Se ruleaza si se fixeaza cu scobitori.Rosiile si dovleceii se taie felii,ceapa se taie fasii subtiri,iar usturoiul se toaca.Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc ruladele,pana se rumenesc.Se adauga ceapa si usturoiul si se calesc impreuna.Dupa 3 minute se adauga dovlecelul si rosiile si se mai calesc cateva minute.Se toarna supa,se condimenteaza cu sare,piper,maghiran si se acopera;se inabusa 15 minute.Ruladele se asaza pe farfurii alaturi de legume.Se orneaza cu frunze de maghiran.Se serveste cu garnitura de cartofi la cuptor.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii