Rulada picanta

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
medie
Rulada picanta

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 75 g faina
  • 2 oua
  • 100 ml smantana
  • 1 praf de copt
  • Pentru unplutura:
  • 2 oua
  • 200 g creier de vita fiert
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 morcov fiert
  • 1 gogosar murat
  • 1 lg mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1)Amesteci gabenusele cu smantana, apoi cu galbenusurile batute spuma si cu faina cernuta cu praful de copt. Torni compozitia intr-o forma tapetata cu folie de copt. Dai la cuptor 10 minute.

2)Amesteci ouale batute, creierul fiert taiat bucatele, morcovul , gogosarul si ceapa taiate rondele sau cubulete, mustarul, sare si piper(macinat si boabe), dupa preferinta.

3)Intinzi unplutura pe blat rulezi si introduci din nou in cuptor, pentru inca 10 minute.

4)Tai rulada felii si o sevesti cat este calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise