1.Se prepara blatul batand bine albusurile cu un praf de sarea apoi cu zaharul,pana se intaresc.Galbenusurile se freaca un pic cu uleiul apoi se incorporeaza in albusuri.Se cerne faina amestecata cu amidonul si se toarna in compozitie.Se rastoarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt si se da la cuptor cca 20 de minute,la foc potrivit.
Se desprinde blatul copt de pe hartie,cu lama unui cutit si se lasa la racit.
2.Se topeste ciocolata alba la bain marin impreuna cu cele 3 linguri de smantana apoi se intinde uniform pe blatul rece .Deasupra setoarna dulceata de cirese amare si apoi se ruleaza strans,ajutandu-ne de hartia de copt.
3.Pentru glazura se topeste ciocolata la bain marin impreuna cu cele 2 linguri de smantana apoi se toarna calda deasupra ruladei si se da la frigider cel putin o ora inainte de a felia rulada.Se decoreaza cu cateva lingurite de dulceata de cirese amare!
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii