pieptul /pulpa de curcan se taie in felii de 1 cm grosime astfel incat sa ramana legate intre ele obtinand astfel o platforma pe care asezam ingredientele crude si cascavalul ras
platforma de carne obtinuta se bate cu ciocanul de snitele, se pudreaza cu sare si piper;
pe margine asezam ingredientele toate: castravetii intregi, feliile de ardei, bastonasele din morcov, semintele de pin si cascavalul
rulam cu atentie carnea si legam cu ata de matase dar nu strans pentru ca taie carnea usor.
dam rulada prin ou batut si pesmet;
intr-o cratita inalta puneti tot uleiul la incins;
incet asezati rulada la prajit, o intoarceti cam la 5 minute pe toate partile pana se rumeneste frumos.
Se scoate cu doua furculite si se aseaza pe hartie absorbanta de ulei;
Numai cand este rece se taie felii.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii