Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza
se feliaza si se bate usor.Se condimenteaza
cu sare si piper. Resturile de carne ramase
se toaca marunt si se pun la calit in putin unt,
impreuna cu ceapa, usturoiul si 3 felii de bacon,
taiate marunt, pana se inmoaie toate.
Separat se prajeste pesmetul in o lingura unt,
apoi se pune peste amestecul cu ceapa.
Se asezoneaza cu sare, piper,cimbru.
Pe o folie de aluminiu se aseaza ,un langa alta,
felii de bacon, peste ele se pune pieptul de pui
iar deasupra se intinde umplutura.
Se ruleaza cu ajutorul foliei si se impacheteaza bine.
Se pune rulada intr-o tava si se da la cuptor pentru 30 minute .
Dupa care se cresteaza folia si se mai lasa inca 10 minute.
Simplu si elegant!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii