Se separa carnea de os si se fac doua foi din piept, cu tot cu piele.
Se separa carnea de os si se fac doua foi din piept, cu tot cu piele.
Se bat putin cu ciocanul de facut snitele, se sareaza, se unge carnea cu mustar, se presara putin rozmarin si usturoi verde tocat.
Se toaca ardeiul, rosia, se amesteca cu ouale batute spuma si se pun in tigaie, cu putin ulei; se prajesc putin, amestecandu-se usor si se pune omleta peste carne, se mai adauga cascaval ras, se pune cate un cremvusti, se ruleaza usor si se leaga cu sfoara.
Se fac doua rulade ce se pun intr-o tava, se adauga o canita de vin, se ung ruladele cu mustar, se presara boabe de piper si se da tava la cuptorm pentru circa o oram la foc potrivit.
Sa aveti pofta, dragilor!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii