Intr-o tigaie punem uleiul si calim cam 10’ ardeiul taiat fideluta, apoi il scoatem intr-un bol si calim ciupercile in acelas ulei, tot 10’, spargem oul peste ele, amestecam de cateva ori,saram/piperam si luam tigaia de pe foc. Frunzele de patrunjel le tocam. Luam o tava de chec, o ungem bine cu unt si asezam 3 bucati de bacon in latime, astfel incat capetii sa urce pe lateralele tavii.
Carnea se bate pe o folie sau hartie pergament, se sareaza/pipareaza si se asaza legumele astfel: primul strat se pune cascavalul ras, pe toata suprafata, apoi ardeiul,feliile de sunca presata, ciupercile si frunzele de patrunjel. Rulam si asezam carnea in tava peste feliile de bacon. Deasupra asezam celelalte felii de bacon, presaram rozmarin si cimbru uscat si dam totul la cuptor pentru 60’.
Taiata felii,se serveste cu cartofi copti sau piure, dar si ca atare pe platou rece. Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii