Reteta aceasta am pregatit-o de Paste.
Reţeta aceasta am pregatit-o de Paşte.
Am mai spus că îmi place foarte mult să pregătesc unele preparate la Slow Cooker. Mai ales în zile ca acestea când sunt multe preparate care necesită cuptorul, iar pâna când slow cookerul Crock-Pot îşi face treaba, noi putem să pregătim altceva.
Am condimentat fleica de porc pe ambele parti. Am presarat si usturoiul pe partea care va fi în interior,pe care punem umplutura.
Am condimentat carnea tocata si am pus si patrunjel verde.
Daca doriti, puteti sa folositi si alte condimente.
Am pus carnea toccata peste bucata de fleica si deasupra dulceata de ardei iute.
Am rulat carnea si am legat-o cu o sfoara.
Am pus si crengute de rozmarin.
In vasul Slow Cooker-ului am pus putin ulei si 100 ml apa.
Am setat temperature pe High pentru 6 ore.
Dupa cele 6 ore,am scos rulada, am desfacut sfoara si am lasat-o sa se raceasca.
Am feliat-o dupa ce s-a racit complet.
Nimic complicat dar foarte gustos.Si as zice ca a aratat foarte bine în cosercuta cu bunatati.
S-aveţi poftă !!!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii