Calim ceapa tocata marunt, cat sa devina aurie.Adaugam ficateii spalati,curatati si bine scursi de apa.Imediat ce se intareste putin ficatul, dam deoparte,lasam sa se raceasca.
Intre timp taiem cuburi de paine, pe care le muiem in supa amestecata cu ouale batute spuma.
Incorporam painea cu ficatul, pateul de ficat de pui,condimentam si asezam in tava de chec unsa cu unt sau pe hartie de copt.Dam la cuptor pana se rumeneste.
Se serveste ca garnitura, alaturi de friptura, sau ca aperitiv.
PS: daca nu avem supa,adaugam putin ulei la oua ca sa sporim compozitia.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii