Inimile fierte le dam prin masina de tocat carne,amestecam cu carnea tocata,adaugam ouale si condimentele,amestecam bine, intindem aluatul astfel format si-l ungem cu mustar, asezam feliile de bacon si in mijloc ouale fierte, rulam cu grija. Ruloul il asezam pe o folie de aluminiu uns cu putina margarina/unt il infasuram si-l bagam la cuptor preincalzit la 200* pt 30 min, dupa timpul asta desfacem folia de-o parte si-l stropim cu vin, il mai lasam la cuptor pana se rumeneste.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii