Carnea se spala si se feliaza in functie de cate persoane sunt la masa, se bate ca si pentru snitele si se condimenteaza.
Morcovii se curata si se taie felii subtiri.
La fel procedam si cu castravetii.
Pe fiecare felie de carne punem cate o felie de morcov si cate una de castravete (optional si cate o felie de cascaval), rulam si prindem carnea cu scobitori sa nu se desfaca sau cu ata mai groasa.
Punem carnea intr-o tava in care am pus ulei si 2 cani apa si introducem tava la cuptor. Din cand in cand stropim carnea cu sosul din tava.
Cand carnea aproape s-a facut si sosul a scazut nu foarte mult, scoatem tava din cuptor si adaugam pasta de tomate, cateii de usturoi taiati marunt si paharul de vin rosu dupa care introducem tava la cuptor pana cand carnea este gata. La sfarsit presaram patrunjelul.
Se poate servi cu garnitura de cartofi naturi sau piure si de ce nu cu paste in functie de preferintele fiecaruia.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii