rulada din carne

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
rulada din carne

Ingrediente

  • ardei capia, verdeata(patrunjel, marar), branza, usturoi,sare, totul dupa gust.
  • 1kg carne tocata,1ceqpq, piper negru macinat, 2 oua, sare.

Mod de preparare

Ardeii capia sunt umpluti cu branza cu verdeata, cum se face de obicei.

Carnea tocata se amesteca cu o ceapa tocata marunt , 2 oua si sare. Pe o foaie de copt se presara strat gros de seminte de susan. Se intinde carnea, se pun ardeii (ca in poza), apoi se ruleaza cu ajutorul foii de copt, avand grija sa acoperiti bine cu susan.

Se impacheteaza in hartie.

Se coace in cuptor la 250 C, aproximativ o ora. Se despacheteaza se unge cu smantana si se mai coace pana se rumeneste, se pun la copt si rosii taiate in jumatate dupa dorinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise