Pentru foaia de aluat batem spuma tare cele 3 albusuri cu un praf de sare.
Pentru foaia de aluat batem spuma tare cele 3 albusuri cu un praf de sare. Separat amestecam spanacul (decongelat si stors foarte bine de apa) cu cele 3 galbenusuri si smanatana pana devine ca o crema apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si bicarbonatul, sarea si piperul.La final punem albusurile batute spuma.Compozitia se coace intr-o tava dreptunghilara tapetata cu hartie de copt , 15 minute la 180 grade. Proaspăt scoasă din cuptor, am rulat-o într-un prosop umed și am lăsat-o să se răcească pentru a-și păstra forma.
Pentru umplutura blendam branza de vaci pana a devenit ca o crema apoi adaugam untul moale si smantana .Se mixeaza pana devine cremoasa.La final se adauga ardeii taiati cubulete si se condimenteaza cu sare si piper. Intre timp foaia rulata s-a racit , o umplem cu crema de branza si apoi o rulam in folie de aluminiu si o lasam apoi in frigider 2-3 ore. Se serveste ca aperitiv taiata in felii . Este un aperitiv deosebit si aspectuos, servit alaturi de chiftelute,branza telemea,carnat si niste inele de ceapa sau langa drob de miel facut de paste.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii