Spanacul se mixeaza la robot pina se marunteste bine, se adauga ouale, sare si piper dupa gust. Faina se amesteca cu praful de coptsi se adauga la spanac , amestecindu-se pina se omogenizeaza.
Intr-o tava cu hirtie de copt se rastoarna spanacul si se da la cuptor pina se coace. Cind e gata se scoate din tava, se ruleaza in hirtia de copt si se lasa sa se raceasca.
Se prepara umplutura din brinza telemea , care se farimiteaza bine , se condimenteaza cu sare si piper si se adauga ardeiul rosu taiat cubulete. Crema asta de brinza trebuie sa aiba o consistenta tare.Se da la frigider macar 30 minute.
Apoi umplem rulada cu brinza, o rulam si iar o tinem in frigider pina la servire , cind se taie felii.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii