Se taie felii pieptul de pui (mi-au iesit 6 felii marisoare) si se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce, se taie telemeaua felii de 1 cm grosime, apoi fasi de 1cm si ardeiul capia, fasii. Se aseaza cate-o fasie de telemea si unul de ardei si se ruleaza. Dupa ce se ruleaza feliile de pui, se seaza intr-un vas termorezistent uns cu ulei si tapetat cu pesmet, pe diagonala ( vezi foto ). Batem ouale cu un praf de sare, adaugam smantana, 50 gr de telemea rasa si patrunjelul verde tocat.
Se toarna compozitia peste rulada si se introduce in cuptorul incalzit cca 30 min, pana ce se rumeneste deasupra. Apoi scoatem vasul si radem cascaval deasupra.
Introducem iar la cuptor pana ce se topeste cascavalul deasupra.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii