Se spala puiul si se usuca cu prosoape absorbante. Se pune carnea cu pielea in jos pe un tocator si se bate usor cu un ciocan de snitele.
Se unde pieptul batut anterior cu mustar si se adauga feliile de sunca. Eu am avut 2 bucati de piept de pui in 500 gr asa ca am impartit ca sa ajunga la amandoua.
Dupa sunca urmeaza sa puneti branza amestecata cu putina sare si usturoiul tocat marunt. si se ruleaza fasia de piept pana cand obtineti o rulada. O puteti lega cu sfoara alimentara sau plasa, dar in lipsa ei eu am pus scobitori pe care le-am scos dupa ce au stat in cuptor.
Se pun ruladele intr-un vas de yena, se ung cu ulei, se dauga condimentele si semintele de susan.
Se adauga si 100 ml de apa, la cuptor se lasa aproximativ 30 minute la foc mediu.
In timp ce se coace se intoarce rulada pe toate partile.
Pofta buna!
La fel de gustoase sunt si celalalte retete de pe blogul meu: http://laupasca.blogspot.com
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii