Se spala puiul si se usuca cu prosoape absorbante. Se pune carnea cu pielea in jos pe un tocator si se bate usor cu un ciocan de snitele.
Se unde pieptul batut anterior cu mustar si se adauga feliile de sunca. Eu am avut 2 bucati de piept de pui in 500 gr asa ca am impartit ca sa ajunga la amandoua.
Dupa sunca urmeaza sa puneti branza amestecata cu putina sare si usturoiul tocat marunt. si se ruleaza fasia de piept pana cand obtineti o rulada. O puteti lega cu sfoara alimentara sau plasa, dar in lipsa ei eu am pus scobitori pe care le-am scos dupa ce au stat in cuptor.
Se pun ruladele intr-un vas de yena, se ung cu ulei, se dauga condimentele si semintele de susan.
Se adauga si 100 ml de apa, la cuptor se lasa aproximativ 30 minute la foc mediu.
In timp ce se coace se intoarce rulada pe toate partile.
Pofta buna!
La fel de gustoase sunt si celalalte retete de pe blogul meu: http://laupasca.blogspot.com
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii