Desfacem pulpa de porc si o batem pana capata o forma aproximativ patrata sau dreptunghiulara.
Separat pregatim un amestec din condimentele enumerate mai sus, inclusiv mustarul, pana devine o pasta. Cu pasta rezultata frecam bine carnea doar pe o parte (cea din interior) si o rulam cu grija. Legam carnea si prajim usor pe toate partile pana devine aurie.
O asezam apoi intr-o tava si o dam la cuptor pentru 1-1 ½ ore.
Dupa ca s-a preparat o lasam sa se “odihneasca “, scoatem cu grija sfoara cu care a fost legata si o servim calda alaturi de o garniture de cartofi si o salata.
E delicioasa ! Pofta buna !
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii