Rulada de porc cu spanac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Rulada de porc cu spanac

Ingrediente

  • 750g muschiulet de porc
  • 250g spanac
  • 50g unt
  • 2-3 fire ceapa verde sau 1 ceapa mai mare uscata
  • 3 catei usturoi
  • 3 oua
  • 2-3 linguri ulei
  • sare piper

Mod de preparare

Spanacul se opareste si se scurge ,daca e congelat se pune direct in tigaia cu unt.Ceapa se taie marunt si se adauga si ea impreuna cu usturoiul.Se lasa pe foc pana scade toto sosul lasat.Se bat ouale cu un praf de sare si piper si se adauga la compozitia de mai sus . Se prajeste exact precum o omleta.Muschiuletul de desface intr-o felie subtire se condimenteaza cu sare si piper,se acopera cu omleta de spanac.Se ruleaza si se leaga cu o ata sa nu se desfaca .Se prajeste intr-o tigaie incinsa cu ulei.Apoi se aseaza intr-o tava cu sosul ramas de la prajit dupa care se adauga o jumatate de cana de apa si se da la cuptor 30 min.La sfarsit se unge cu putin unt si se mai lasa la cuptor 5 min.Se serveste taiat felii cu legume proaspete (ardei,rosii salata verde).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise