Prunele se spala, se oparesc, apoi se inlatura samburii.
Carnea de porc se taie pe jumatate si se bate cu ciocanul pentru snitele, astfel incat sa fie de 1 cm grosime.Se adauga sare si piper.
Bucatile de carne se captusesc cu prune si felii de mere, se ruleaza cu grija si se leaga cu o sforicica sau cu scobitori.
Rulourile se rumenesc in tigaie, apoi se toarna supa si se inabusa.
Cand rulourile sunt gata, se scot din tigaie, iar sosul ramas se adauga smantana dulce amestecata bine cu amidon. Se lasa sa fiarba cateva minute.
Inainte de servire se inlatura sfoara de pe rulou, se taie in felii, se pune pe un platou si se adauga sosul.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii