Prunele se spala, se oparesc, apoi se inlatura samburii.
Carnea de porc se taie pe jumatate si se bate cu ciocanul pentru snitele, astfel incat sa fie de 1 cm grosime.Se adauga sare si piper.
Bucatile de carne se captusesc cu prune si felii de mere, se ruleaza cu grija si se leaga cu o sforicica sau cu scobitori.
Rulourile se rumenesc in tigaie, apoi se toarna supa si se inabusa.
Cand rulourile sunt gata, se scot din tigaie, iar sosul ramas se adauga smantana dulce amestecata bine cu amidon. Se lasa sa fiarba cateva minute.
Inainte de servire se inlatura sfoara de pe rulou, se taie in felii, se pune pe un platou si se adauga sosul.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii