Se pregateste asa: carnea o speli, o scurgi, o tai pe lungime, astfel incat sa obtii o felie de carne care se poate rula. Bati cu ciocanul de snitere, apoi condimentezi si lasi deoparte. Bati ouale, adaugi cascavalul ras, apoi sarezi, piperezi si o prajesti in putin ulei, la fel ca o omleta.
Separat, amesteci ciupercile si usturoiul, le calesti in putin ulei la foc mic. Incingi cuptorul inainte de toate. Pe felia de carne asezi uniform feliile de sunca afumata, omleta si ciupercile, apoi rulezi si o legi cu o sfoara in spirala. Presari sare, piper, rozmarin, o ungi cu ulei si stropesti cu vin alb. Dai la cuptor aproximativ 1 ora, iar inainte de a fi gata tai sfoara si o scoti. Tai felii si o servesti calda, ornata cu ciuperci si patrunjel verde. Va urez pofta buna.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii