Rulada de porc cu omleta

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g muschi de porc
  • 100g sunca afumata
  • 200g ciuperci
  • 2 oua
  • 1 lingura cascaval ras
  • 1 catel de usturoi
  • vin alb sec
  • ulei
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Carnea o speli, o scurgi si o tai pe lungime, astfel incat sa obtii o felie de carne care se poate rula. Bati cu ciocanul de snitele, apoi condimentezi si lasi deoparte. Bati ouale, adaugi cascavalul ras, apoi condimentezi si o prajesti in putin ulei la fel ca o omleta, foarte atent sa nu se zdrobeasca. Separat amesteci ciupercile si usturoiul, le calesti in putin ulei la foc mic. Incinzi cuptorul. Pe felia de carne asezi uniform feliile de sunca, omleta si cipercile, apoi rulezi si o legi cu o sfoara in spirala. Presari sare, piper, o ungi cu ulei si stropesti cu vin alb. Dai la cuptor aproximativ o ora, iar inainte sa o scoti din cuptor, scoti sfoara si mai lasi rulada 5 minute la cuptor. Tai felii si o servasti calda, cu ciuperci sau orice garnitura vrei tu!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise