Carnea o speli, o scurgi si o tai pe lungime, astfel incat sa obtii o felie de carne care se poate rula. Bati cu ciocanul de snitele, apoi condimentezi si lasi deoparte. Bati ouale, adaugi cascavalul ras, apoi condimentezi si o prajesti in putin ulei la fel ca o omleta, foarte atent sa nu se zdrobeasca. Separat amesteci ciupercile si usturoiul, le calesti in putin ulei la foc mic. Incinzi cuptorul. Pe felia de carne asezi uniform feliile de sunca, omleta si cipercile, apoi rulezi si o legi cu o sfoara in spirala. Presari sare, piper, o ungi cu ulei si stropesti cu vin alb. Dai la cuptor aproximativ o ora, iar inainte sa o scoti din cuptor, scoti sfoara si mai lasi rulada 5 minute la cuptor. Tai felii si o servasti calda, cu ciuperci sau orice garnitura vrei tu!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii