Rulada de porc cu nuci si fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Rulada de porc cu nuci si fructe

Ingrediente

  • -500 gr muschiulet de porc
  • -100 gr nuci prajite si taiate grosier
  • -100 gr caise dezhidratate feliate
  • -5-6 bucati rosii dezhidratate feliate
  • -sare
  • -piper
  • -nucsoara
  • -1 lingura ulei masline .

Mod de preparare

Carnea o batem cu ciocanul de batut carne pana cand este ca si pentru snitel , dar vom obtine o singura bucata . O ungem cu ulei de masline si o condimentam cu sare , piper si nucsoara razuita si o lasam sa stea putin .

Nucile le taiem grosier si le prajim pe foc rapid intr-o tava .

Peste carne presaram nucile , caisele taiate in fasii subtiri si rosiile .

Rulam carnea cat mai strans posibil avand grija sa impaturim capetele astfel incat sa nu iasa compozitia .

Asezam rulada intr-o tava , asezonam cu sare si piper deasupra si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 minute .

Lasam sa se raceasca si feliem cu grija .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise