* Muschiul de porc se spala se sterge si se usuca bine;
* Se taie pe lungime si ser deschide ca o carte,se bate bine pana se subtiaza,se presara sare,piper,delikat,se acopera cu felii de piept de pui batute si acestea in prealabil,iar in final carnatul fara pielita (proaspat dar sta bine si afumat);
* Rulam totul cat mai strans legam cu sfoara de bucatarie si introducem rulada la foc domol 150 °C timp de 1 ora dupa care ridicam temperatura la 200°C si coacem pt alte 30-45 minute;
* Garnitura de cartofi:
* Cartofii fierti si taiati felii,ii asezam intr-o tava deasupra turnam amestec de cascaval,smantana ,patrunjel si bucati de unt,sare,piper si introducem in cuptor 25 minute la 200°C;
* cand este gata se lasa la racit,se taia sfoara se feliaza si se serveste alaturi de garnitrura de cartofi;
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii