Se transeaza muschiul pe lung (ca pe snitel) se bate cu ciocanul de snitele usor sa nu se rupa, se condimenteaza, se adauga sunca presata, cascavalul, castravetii murati (curatati de coaja), toate taiate julien (pe lung) si la urma carnatul intreg, se rasuceste in asa fel carnatul ca sa ramana pe mijloc si se leaga cu sfoara de bucatarie, se pune intr-o tava unsa cu putin ulei, se adauga apa 150ml vinul si rozmarinul care se poate aduga si in interior, se unge din cand in cand cu jiul din tava. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii