Se separa ouale si se bat spumă albuşurile cu sare, folosind mixerul electric la treapta medie de viteză.
Gălbenusurile se amestecă cu smântâna şi cu piperul. Se adaugă făina amestecată cu praful de copt şi amidonul.
Compoziţia se încorporează în albuşul spumă, apoi totul se întinde în tava tapetată cu hârtie de copt. Se presară deasupra frunzele de pătrunjel, apoi se coace în cuptorul
preîncălzit la foc mediu circa 10 minute.
Aluatul copt se asează cu susul în jos pe o bucata de hartie de copt sau prosop de bucatarie. Se ruleaza cu tot cu hartie,se lasa sa stea putin asa,apoi se desface si se lasa sa se raceasca.
Astfel,va fi mai usor de rulat cu umplutura. Pentru prepararea umpluturii se amestecă smântâna cu brânza de vaci, brânza albastra, muştarul și verdeata. Se condimentează cu sare şi piper.
Se întinde amestecul de brânză în asa fel încât grosimea compoziției să fi e mai mică spre margini. Se întind apoi feliile de suncă si se rulează
longitudinal.
Se lasă în repaus aproximativ 1 oră, în frigider.
Înainte de servire, rulada se taie felii.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii