Se zdrobesc cu furculita 2 galbenusuri si se pun deoparte;
Se zdrobesc albusurile si celelalte 2 oua;
Se fierbe sparanghelul si se scurge;
Se amesteca 50 g de unt topit cu ouale si cu sparanghelul tocat, se sareaza si se pipareaza;
Se taie bucati de paine subtiri, se indeparteaza coaja, se ung cu unt si cu pasta obtinuta;
Se ruleaza fiecare felie de paine si se fixeaza cu o scobitoare, se da putin la cuptor, se orneaza cu maioneza si cu galbenusurile tocate.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii