Rulada de gaina

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa
Rulada de gaina

Ingrediente

  • 2 gaini
  • 300-400g. Nuci
  • 300-400g. Prune negre uscate
  • 1 lingura de maioneza
  • 2 catei de usturoi tocati
  • Mirodenii: piper rosu dulce o lingura, piper rosu iute o jumatate de lingurita, coriandru uscat o lingurita, o jumatate de nucusoara data prin razatoare, rozmarin, oregano, mustar, piper negru si sare dupa gust

Mod de preparare

In primul rind scoatem pielea de la gaini si avem grija sa no rupem pentru-ca vom avea nevoie de ia.

Taiem carnea de pe oase, apoi dam carnea prin masina de tocat (inafara de piept), apoi dam prin masina de tocat si prunele deja oparite si nucile. Pieptul de gain ail taiem in cuburi foarte mici si il adaugam cu carnea tocata.

Apoi adaugam mirodeniile, maioneza, usturoiul si amestecam bine.

Intindem o foaie de aluminiu o ungem cu ulei si asezam pielea degaina pe ia. Apoi pune si carnea toccata si cu atentie invirtim rulada. Ungem rulada cu ulei si o piperam, o invelim in foaia de aluminiu. Cuptorul sa fie cam 200 de grade, punem rulada la cuptor circa 40-45min. apoi deschidem foaia de aluminiu si o mai lasam la cuptor inca 20min. si periodic stropim cu socul pe ia.

Pofta buna!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise