Cum procedam: se bat albusele spuma, adaugi galbenusele frecate cu ulei si faina pusa in ploaie.
Amesteci lejer, ca sa nu se lase albusurile. Intinzi compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si deasupra presaram masline taiate feliute. Se coace si se rastoarna pe un prosop umed si o rulam. O lasam sa se raceasca.
Prajim ceapa cu ficateii cu ulei sare si piper. Dupa ce s-au prajit ii lasam sa se raceasca, dupa care ii dam pe masina de tocat carne.
Intinzi aceasta pasta pe foaie si o rulam. Se da la rece si pe urma o taiem feliute. E o delicatesa. Spor la treaba si pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii