Am portionat pieptul de curcan, astfel incat sa obtin o bucata subtire si lată pentru a putea fi rulata.
Am portionat pieptul de curcan, astfel incat sa obtin o bucata subtire si lată pentru a putea fi rulata, apoi l-am batut cu ciocanul de snitele pe ambele parti. Am condimentat pieptul, apoi am distribuit legumele congelate si am rulat. Am infipt din loc in loc scobitori, pentru a nu se desface rulada.
Eu am avut si trei bucati de piept de pui si am facut si trei rulade mai mici.
Am asezat ruladele intr-un vas termorezistent, am adaugat putin ulei si vinul, am pus capacul vasului si am lasat la cuptor la foc mediu pana s-a rumenit usor.
Intre timp, am mai stropit cu zeama din vas fiecare rulada.
A fost foarte buna calda, dar si rece.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii