Mod de preparare: Conopida se desface in buchetele se spala si se pune la fiert in apa sarata. Dupa ce a fiert se scurge si se sfarama cu furculita. Se lasa putin la racorit apoi se adauga galbenusurile, branza, nucsoara si mustarul. Se amesteca bine pana se formeaza o pasta omogena apoi se adauga albusurile batute spuma tare amestecand de jos in sus pana ce s-au incorporat. Se aseaza in stat uniform pe o foaie de copt data in prealabil cu putin ulei si se da la cuptor 20-25 de minute la 180grade.
Cu ajutoru unui prosop umed se ruleaza si se lasa 5 minute la racorit. Se desface si se pune implutura in straturi apoi se ruleaza si se lasa la racit. Se serveste cu salata.
Tipp: Daca avem pofta de ceva cald atunci o presaram bine cu branza si o dam la cuptor la 150grade timp de 5-10 minute. E ca o pizza rulata. Si o servim foarte bine cu iaurt natur.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii