Intr-o tigaie de teflon mai adanca se topeste mai intai untul si apoi adaugam baconul sau kaizerul maruntit si le rumenim cam doua minute la foc potrivit.Punem ceapa taiata marunt,usturoiul pisat,ciupercile taiate feliute si o lingurita de plante aromatice.Lasam totul pe foc molcom si amestecam din cand in cand in ele, ca sa nu se prinda(eu pun o plita de fonta sub tigaie ca sa nu se prinda).Cand ciupercile incep sa se rumeneasca turnam peste ele cele 300 gr de smantana si 100 gr supa Knorr de legume si le lasam sa fiarba, pana ce se reduce lichidul rezultat la jumatate.Luam tigaia de pe foc si adaugam urmatoarele ingrediente:pesmetul,ouale batute,vinul,nucile(sau fistic)sare si piper dupa gust.Turnam amestecul bine omogenizat intr-o tava yenna si o bagam la cuptor pentru 30 minute.Se face proba cu scobitoarea si daca este nevoie o mai lasam in cuptor.Se lasa rulada la racit si apoi se taie in felii de grosimea 1 cm.La aceasta rulada merge un pahar de vin alb rece. Pofta buna !!!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii