Rulada de ciuperci cu hrisca (de post)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Rulada de ciuperci cu hrisca (de post)

Ingrediente

  • 50 ml ulei
  • 4 cepe
  • 200 g hrisca
  • 1/2 kg ciuperci
  • 2-3 linguri zarzavat de la borcan (sau proaspat)
  • sare, piper, foaie de dafin, cimbru,
  • 1-2 linguri pasta de tomate sau suc de rosii(dupa gust)
  • 2 linguri faina de grau

Mod de preparare

- Calim ceapa tocata marunt, adaugam hrisca pentru 10 minute,dupa ce a fost muiata 20 min in apa calda,apoi ciupercile feliate,oparite 10 minute.

- Lasam sa se caleasca impreuna, cam 10 minute.

- Condimentam, adaugam faina.

- Asezam in tava acoperita cu hartie de copt si dam la cuptorul incins pentru 1/2 ora. Servim cu garnitura preferata.

Noi am servit cu salata (verde, ceapa, spanac), sos de usturoi si salata de sfecla, fiecare dupa placere.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise